В Офісі президента прокоментували звільнення Безсмертного

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. В Офісі президента прокоментували звільнення Безсмертного
19:33, 13.08.19
5 канал

У Офісі президента пояснили, що Безсмертного звільнили у зв'язку зі створенням більш ефективної команди ТКГ.

В Офісі Володимира Зеленського розповіли, що усунення Романа Безсмертного від роботи в Тристоронній контактній групі (ТКГ) пов'язано зі створенням більш ефективної команди, яка зможе захищати позицію України в ТКГ. Про це в ефірі 5 каналу зазначила прес-секретар президента Юлія Мендель.

За словами Мендель, Мінський переговорний процес на даний момент залишається єдиним місцем, де Україна може вести важливі переговори, що стосуються Донбасу.

- Мінський переговорний процес на сьогодні залишається єдиним майданчиком, де Україна має можливість вести переговори з важливих питань, що стосуються Донбасу, зокрема щодо припинення вогню, повернення ув'язнених, обміну утримуваними особами, - наголосила Мендель.

Крім того, Мендель додала, що президент доручив організацію відстоювання позицій України у переговорному процесі другому президентові України Леоніду Кучмі.

- Президент делегував організацію відстоювання позицій України у складному переговорному процесі другому президентові України Леоніду Кучмі. Під його керівництвом ми поки формуємо найбільш ефективну команду, яка зможе продуктивно захищати позицію України в Тристоронньої контактної групи в Мінську, - повідомила Мендель.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости