Україна сьогодні представить докази злочинів РФ на Донбасі і Криму

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Україна сьогодні представить докази злочинів РФ на Донбасі і Криму
09:24, 08.03.17
Олена Зеркаль

Головний представник української делегації в Міжнародному суді ООН у Гаазі Олена Зеркаль розповіла, що сьогодні Україна надасть правову оцінку діям Росії як країні-агресору.

"Складається враження, що жоден суд в світі і жодна норма права не забороняє Росії безкарно нищити людей. Це не так. І ми досить аргументовано це доведемо. Українська команда до пізньої ночі працювала над тими аргументами, які почує Суд і ви. Запал і наснага усіх без винятку учасників української делегації надихає", - пише вона у Facebook.

При цьому вона зазначила, що не варто недооцінювати аргументи, які вчора представила Росія.

"Яким би не був суперник - його не варто недооцінювати. Аргументи російської сторони, викладені вчора, є достатньо добре підготовленими, хоч і будуються на хворобливій логіці", - зауважила вона.

Вона запевнила, що українська делегація має аргументи щодо кожної позиції по фактах, але детальне представлення аргументів України щодо цих фактів буде відбуватися на подальших стадіях процесу.

"Зараз важливо показати, що наявної інформації достатньо для запровадження тимчасових заходів. Правові аргументи РФ є достатньо передбачуваними. Радники РФ виявились винахідливими юридичними гімнастами – аби представити цілісну позицію вони використали усі можливі і неможливі зачіпки, які подеколи суперечать самим собі, - наголосила вона.

Як повідомляв Соцпортал, суд обирає запобіжний захід Насірову.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости