У Києві водій маршрутки до смерті забив свого колегу

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві водій маршрутки до смерті забив свого колегу
20:54, 24.01.19
відділ комунікації поліції Києва

Під час застілля між двома водіями маршрутних таксі стався конфлікт, що переріс у бійку під час якої один водій маршрутки забив іншого до смерті.

Про це Новини Києва. Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Києва

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у кімнаті гуртожитку на вулиці Кибальчича виявлено чоловіка без ознак життя. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції,екіпаж патрульних і лікарі.

З’ясувалося, що у гуртожитку проживали чоловіки, які працювали водіями маршрутного таксі. У день трагедії вони розпивали алкогольні напої – і під час застілля посварилися. Конфлікт переріс у бійку у загальному коридорі.

Вгамувавшись за деякий час, учасники бійки лягли спати, а зранку один виявив іншого мертвим та втік з місця події.

За висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала внаслідок закритої травми живота. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, ми встановили місцезнаходження підозрюваного - він блукав дворами району. 31-річного уродженця Кіровоградської області затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження)Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Зловмиснику повідомлено про підозру та готується клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у під'їзді будинку знайшли труп чоловіка.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости