Центру захисту киян відмовили у публікації петиції на сайті КМДА

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Центру захисту киян відмовили у публікації петиції на сайті КМДА
22:00, 23.08.18
Батьківщина. Київ

Центр захисту киян отримав відмову публікації петиції щодо розслідування фактів неналежного функціонування зливової каналізації міста. Хто й чому боїться назвати імена винуватців затоплення Києва після злив?

Про це повідомляє прес-служба столичної парторганізації.

- Відмова публікувати петицію на сайті Київради – ознака того, що влада міста по-страусиному ховає голову в бюрократичний пісок. Я подав текст для публікації петиції 20.08.На модерацію петиції виділяється максимум 2 дні. Сьогодні, 23.08 о 12 годині на пошту прийшло повідомлення, що петиція «не відповідає вимогам». Мене це не зупинить – ми з Центр захисту киян зареєстрували свої вимоги на сайті change.org і розпочали збирати підписи на вулицях міста. На сесію Київради ми примусимо Кличка та його команду прозвітувати про кошти, які вони витратили на ремонт зливової системи, а по факту «злили», – розповів на своїй сторінці Facebook голова Центру захисту киян Віталій Нестор.

Столична влада не спромоглася підготувати комунальні служби до усунення наслідків природних катаклізмів. Зливові каналізації й досі містять десятки тон бруду та відходів. Дана ситуація створює пряму загрозу життю та майну киян і свідчить про недбалість керівництва столиці.

Активісти Центру та ВО «Батьківщина» зареєстрували петицію на незалежному сайті та закликають киян підтримати їх ініціативу в усіх інформаційних центрах партії або за посиланням: https://goo.gl/hVoXRo

Нагадаємо, у Києві з'явився пам'ятник легендарному революціонеру.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости