У Києві з'явився пам'ятник легендарному революціонеру

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві з'явився пам'ятник легендарному революціонеру
11:09, 23.08.18
Прес-служба КМДА

У Києві відкрили пам’ятник герою аргентинського народу Генералу Хосе Франсіско де Сан-Мартіну.

22 серпня, у Поліцейському сквері (Голосіївський район Києва) урочисто відкрили пам’ятник герою аргентинського народу Генералу Хосе Франсіско де Сан-Мартіну. У церемонії взяв участь заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, Надзвичайний і Повноважний Посол Аргентинської республіки в Україні пан Альберто Хосе Алонсо та представники посольства.

- Відкриття пам’ятника персоні світового рівня Генералу де Сан-Мартіну – це відзнака дружніх та тісних стосунків між Україною та Аргентинською республікою, а також між Києвом та Буенос-Айресом. Ця співпраця триває з 2000-го року, коли між нашими столицями була підписана угода про дружбу та співпрацю. Це підтверджує, що прагнення до свободи та демократії наших країн є незмінним, – наголосив Валентин Мондриївський.

У свою чергу посол Аргентинської республіки подякував київській владі за допомогу в установленні скульптури.

- Ця подія безсумнівно має особливе значення, оскільки йдеться про перший пам’ятний знак на честь Аргентинської держави, встановлений у цьому прекрасному місті, самому серці країни. Я хочу висловити слова щирої подяки меру міста Києва пану Віталію Кличку, всьому керівництву Київської міської державної адміністрації, завдяки зусиллям, відданості та ентузіазму яких, було втілено цей проект, – зазначив пан Альберто Хосе Алонсо.

Нагадаємо, стало відомо, скільки у Києві першокласників.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости