СБУ затримала банду, що збирала “данину” з підприємців

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. СБУ затримала банду, що збирала “данину” з підприємців
13:45, 22.09.17

У Харківській області Служба безпеки України спільно з Нацполіцією викрила та затримала групу зловмисників, які тероризували підприємців.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник прес-центра обласного управління СБУ Владислав Абдула.

За інформацією СБУ, група, до якої входили четверо мешканців м.Лозова, функціонувала протягом шести місяців. Погрожуючи фізичним насильством та знищенням майна, бандити примушували підприємців сплачувати "данину" за те, що не будуть перешкоджати законній комерційній діяльності.

Зокрема, в одного з місцевих фермерів бандити вимагали триста шістдесят тисяч гривень. Також за відмову платити йому погрожували знищенням сільськогосподарської техніки та фізичною розправою над членами родини.

Під час обшуків помешкань зловмисників у Лозовій вилучено гроші у різній валюті в еквіваленті майже сто п’ятдесят тисяч гривень, дві бойові гранати, холодну зброю, а також відібрані у підприємців правовстановлюючі документи на об’єкти нерухомості.

Кримінальне провадження здійснюється за ознаками скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 189 та ст. 263 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Соцпортал, у Херсоні з 5 поверху обірвався ліфт з двома дітьми.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости