Київ: балет The Great Gatsby покажуть 2 листопада

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Київ: балет The Great Gatsby покажуть 2 листопада
12:38, 10.07.19
Дзеркало тижня

Київ стане 31-м містом світу, де відбудиться показ балету The Great Gatsby. 2 листопада труппа приїде у столицю України. У Європі його подивились вже 70 тисяч глядачів.

Балет стартував у Києві 28 жовтня 2014 року, відтоді його побачили в Берліні, Франкфурті, Каннах, Парижі, Женеві, Відні, пише Дзеркало тижня.

The Great Gatsby Ballet — це однойменна постановка роману американського письменника Френсіса Фіцджеральда, розказана в танці. "Великий Гетсбі" — це історія про кохання і мрії, зраду і смерть. Про те, як бідний хлопець став мільйонером заради прекрасної дівчини, яка полонила його серце, і "дорогою ціною заплатив за надто довгу вірність єдиній мрії".

"Сам по собі роман емоційно колоритний. Тут дуже багато яскравих фарб: любов, розчарування, прагнення до мрії, смерть. Це все показується за допомогою пластики і підживлюється за допомогою музики", - поділився виконавець головної ролі Денис Матвієнко.

Міні-тур в честь 5-річчя балету почнеться в Німеччині, а після концерту в Києві трупа відправиться з балетом в Дніпро (4 листопада) і вперше виступить в Тель-Авіві.

Про секрети здоров'я і молодості читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости