​Як українцям отримати спадщину у Канаді?

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. ​Як українцям отримати спадщину у Канаді?
15:23, 09.01.19
Соцпортал

Адвокати фірми «Адвокат в Європі» допоможуть вам розібратися зі всіма нюансами та складовими вашої спадщини закордоном.

Апробація заповіту, пошук спадкоємців і податки на спадщину. Ці терміни невідомі багатьом з нас, хто ніколи не пережив смерті родичів закордоном. Але рано чи пізно Вам доведеться ознайомитися з умовами отримання спадку, якщо Ваші рідні проживали у Канаді.

Адвокати ТОВ «Адвокат в Європі» підготували для Вас юридичні терміни, які потрібно знати, коли член родини вмирає в Канаді.

Що таке спадкове майно?

Спадкове майно складається з усіх речей, якими володів спадкодавець. Це автомобіль, банківські рахунки, одяг, ювелірні вироби, ділові відсотки і т.д. Об'єднані рахунки та рахунки для призначення бенефіціарів, такі як TFSA або страхування життя, НЕ є частиною спадкового майна.

Я не знаю, чи є заповіт, що мені робити?

Якщо ви не впевнені в тому, що людина, яка померла, мала останню волю. То можна звернутися до відділу місцевого самоврядування чи вищого суду в громаді, де мертвий жив, щоб побачити, чи зареєстрований заповіт.

Запитуйте, запитуйте, запитуйте !! Запитайте людей, таких як бухгалтер померлого, брокер зі страхування життя, фінансовий брокер, адвокат і найближчий друг, чи знають вони про будь-який заповіт, який залишила людина.

Чи потрібен мені оригінал заповіту?

Так! Заявка на отримання свідоцтва про призначення заповіту вимагає подання оригіналу разом із заявою про виконання. Постанова про виконання заповіту - це заява в якій зазначаються офіційні вимоги до розпорядження заповітом.

Хто відповідає за спадкове майно?

Виконавець або Довірена особа є особою, яка відповідає за передачу спадкового майна призначеному бенефіціару. Виконавець має багато обов'язків, включаючи, організацію похорону, збір усіх ваших активів, погашення боргів, підготовку та сплату податків, а також розподіл залишеного майна.

Чи потрібно подавати декларацію на податки померлого?

Так! Виконавець повинен подати дві заявки від імені померлого. Повернення, що відображає період часу протягом року, коли людина була жива, а потім другий остаточний прибуток за решту року. Виконавці також повинні звернутися до Агентства громадського реєстру у Канаді із проханням надати дозвіл на підтвердження податкових декларацій.

Представники компанії «Адвокат в Європі» у Канаді нададуть Вам надійну підтримку під час процесу отримання спадку. Телефонуйте +38-097-482-04-48.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости