Вона працювала: Тимошенко визнали найкращим прем'єром

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Вона працювала: Тимошенко визнали найкращим прем'єром
17:13, 13.08.18
obozrevatel.com

Юлія Тимошенко визнана найуспішнішим прем'єр-міністром України за останнє десятиліття.

Так, ефективним керівником уряду лідера "Батьківщини" вважають сім з десяти українців. Свої голоси за неї віддали 70% респондентів, свідчать підсумки опитування, проведеного на телеканалі ZIK.

Другим за популярністю з великим відривом йде Микола Азаров - 13%, третє місце у чинного голови Кабміну Володимира Гройсмана - 8%. Замикають п'ятірку Віктор Янукович і Арсеній Яценюк - 6% і 2% відповідно.

Нагадаємо, що Тимошенко обіймала посаду очільника українського уряду двічі. Перший раз з лютого по вересень 2005 року. Другий раз Тимошенко очолювала уряд з грудня 2007 по березень 2010 року і пішла у відставку після перемоги на виборах Віктора Януковича.

У перелік досягнень урядів Тимошенко відносять збільшення допомоги при народженні дитини, повернення в державну власність і подальша приватизація за рекордні досі $5 млрд "Криворіжсталі", повернення вкладів радянського Ощадбанку, ліквідацію скандального корупційного газового посередника "Росукренерго".

Примітно, що під час першого прем'єрського терміну відомий американський журнал "Форбс" назвав Тимошенко третьою за впливовістю жінкою планети.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости