Від нещасливого кохання актор лялькового театру кинувся під потяг

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Від нещасливого кохання актор лялькового театру кинувся під потяг
17:53, 27.06.18
Новини-N

Трагедія сталася у Миколаєві. Чоловік стояв біля колії, а потім раптово поклав голову на рейки. Машиніст загальмувати не встиг.

Про те, що звести рахунки з життям чоловіка спонукало нещасливе кохання стало відомо із передсмертної записки його подрузі з якою він жив у цивільному шлюбі, - повідомляють Новини-N з посиланням на джерела у прокуратурі.

Зазначається, що у чоловіка сталася серйозна суперечка з дружиною на грунті ревнощів. Саме ця обставина і штовхнуло його на фатальний крок. У записці також йдеться, що спочатку він хотів кинутися під автомобіль, але потім вибрав потяг.

Загиблий 1992 року народження, прописаний в Харківській області. За деякими відомостями, працював актором у ляльковому театрі. До Миколаєва нібито приїхав з театром для виступів.

Того фатального дня він стояв біля колії. Машиніст звернув на це увагу та навіть посигналив йому гудком. Однак, чоловік не зреагував, а коли тепловоз наблизився - несподівано пригнувся та поклав голову на рейки. В результаті колеса тепловоза відрізали нещасному голову, яку відкинуло приблизно на 100 метрів.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві піймали жінку, яка 13 років тому облила кислотою коханку свого чоловіка.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости