У Києві розквітла "Долина тюльпанів"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У Києві розквітла "Долина тюльпанів"
21:05, 27.04.18
Київзеленбуд

Унікальну виставку тюльпанів «Навколо світу» відкрили сьогодні на Співочому полі Печерського ландшафтного парку.

Для її створення використали 250 тисяч квітів і 15 різновидів тюльпанів, які звезли і з України, і з-за кордону. Про це повідомляє комунальне об'єднання "Київзеленбуд". Загальна площа композицій – понад дві тисячі квадратних метрів. Виставку назвали "Навколо світу", бо за допомогою квітів організатори намагались відтворити атмосферу десятка країн.

В експозиції можна побачити такі сорти тюльпанів: Кейп Таун (жовтий з червоною каймою), Мондіал (білий ранній махровий), Вікінг (махровій, ранній червоний), Епрікот Фокс (абрикосового кольору), Стронгголд (жовтий), БлуДаймонд (пурпурно фіолетовий, схожий на піон), Алібі, Оранжкасіні, Ван Ейк, Ред Рівайвел (яскраво-червоний), Флемінг Флег (фіолетовий).

Виставка працюватиме впродовж місяця з десятої ранку до дев'ятої години вечора за адресою: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро "Арсенальна"). Вартість квитків: 50 гривень - дорослий, 25 - дитячий (безкоштовний вхід – дітям до 7 років та пільговим категоріям населення: пенсіонерам, людям з інвалідністю, чорнобильцям, учасникам бойових дій).

Як повідомляв Соцпортал, у ботанічному саду, що у Чернівцях, зацвіла магнолія (фотофакт).

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости