​Цьогоріч відвідувачі «Файного міста» зможуть оцінити нову фестивальну локацію

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Цьогоріч відвідувачі «Файного міста» зможуть оцінити нову фестивальну локацію
12:11, 11.06.17
Нова Тернопільська

Цьогоріч відвідувачі «Файного міста» зможуть оцінити нову фестивальну локацію: дійство відбуватиметься на території тернопільського іподрому.

У тих, хто вже чув про “Файне місто”, складається враження, що з 20 до 23 липня в Україні, та що там — у світі! — не відбуватиметься жодних фестивалів. Чому? Бо ж усі достойні сольні виконавці та музичні гурти будуть у цей час на найочікуванішій події липня — міжнародному музичному фестивалі в Тернополі. Тим більше, що фестиваль маємо не простий, а п’ятий —ювілейний! До слова, цьогоріч відвідувачі «Файного міста» зможуть оцінити нову фестивальну локацію: дійство відбуватиметься на території тернопільського іподрому.

З Німеччини до України приїдуть справжні “монстри” альтернативи “Guano Apes”, що стануть хедлайнерами фестивалю, з Фінляндії — потужні рокери “Poets of the Fall” та “Skindred” — валлійський рок-гурт із Ньюпорта, що є постійним учасником найбільших європейських музичних фестивалів, з Білорусі — запальний “Brutto”, а також російський панк-рок-гурт “Елізіум”, який виступив проти путінського режиму. А щоб перерахувати усіх вітчизняних суперстар, які “запалюватимуть” на конкурсі, не те що статті — цілої газети не вистачить! Бо ж українські гурти теж не пасуть задніх: «Друга ріка», “Антитіла”, ТНМК, “O.Torvald”, «Веремій», Христина Соловій, «Один в каное», «Анна», «Без обмежень», рідні тернополянам «Los Colorados» і багато-пребагато інших. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс, метал, інді: “Файне місто” є одним з небагатьох українських фестивалів, на якому упродовж чотирьох днів перетинаються практично всі сучасні напрямки. «Файне місто» — це потужна музична «граната», насичена ритмами рокабілі, ска, фолку, етно і чесного, без наворотів, року, які працюють на загальний драйв.

Але, окрім драйвових ритмів, фестиваль має що запропонувати і любителям поетичного слова та прозового рядка. Амфітеатр, який поєднає у собі літературну сцену, лекційну зону, театральну сцену та нічний кінотеатр, теж має що показати гостям фесту. Отож, у літературному “меню” “Файного міста”: Сергій Жадан, брати Капранови, Юрій Іздрик, Макс Кідрук, Андрій Любка, Дмитро Лазуткін…

Ви вражені? Так, звичайно, бо є чим! Наймасштабніша, найочікуваніша, найдрайвовіша, най-най-най (список можна продовжувати до безконечності) подія літа — це про нього. Тож біжіть по квитки (нині на сайті фестивалю http://fainemisto.com.ua/tickets/ чотириденний вхідний квиток вартує 820 гривень): «Файне місто» уже в дорозі…

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости