Розвідка: Окупанти на Донбасі страждають від отруєння водою

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Розвідка: Окупанти на Донбасі страждають від отруєння водою
15:08, 23.04.19

Окупаційні війська Росії отруїлись каналізаційною водою, яка попала до водогону. Це трапилось з-за скорочення витрат на інфраструктуру з боку РФ.

Українська розвідка повідомила, що російські окупанти скорочують фінансування потреб місцевої інфраструктури, до пошкодженої системи водопостачання потрапляють стічні води. У тимчасово окупованих районах Луганської області зафіксовано інфекційне захворювання кадрових російських військових із-за потрапляння каналізаційної води до водогону.

Так, від початку поточного місяця понад 20 військовослужбовців Збройних сил РФ у складі російсько-окупаційних військ в Донбасі опинились на лікарняних ліжках із діагнозом "отруєння". Лікування інших, які зверталися з симптомами отруєння, проводилося амбулаторно.

Масове отруєння спричинив вихід з ладу системи водопостачання у районі т.о. Луганська та її забруднення стічними водами каналізації. Через використання забрудненої води кількість отруєнь та тяжких захворювань серед мирних жителів і бойовиків окупаційних військ, зокрема особового складу підрозділів однієї з мотострілецьких бригад, продовжує зростати.

Тим часом підконтрольні РФ окупаційні адміністрації продовжують обмежувати фінансування потреб місцевої інфраструктури та приховувати інформацію про масове отруєнь, побоюючись її оприлюднення навіть у лояльних пропагандистських ЗМІ.

Про Донбасс. Новости читайте в разделе #Окупація на Соцпортале.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости