"Наші гроши": держділянку забудують друг глави АП та Медведчука

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. "Наші гроши": держділянку забудують друг глави АП та Медведчука
09:15, 24.06.19
Громадське

Державну ділянку землі, виділену для Генеральної прокуратури, передали іншим забудовникам - друзями глави Адміністрації президента та кандидатом у депутати від одіозного олігарха Віктора Медведчука.

Це порушує ряд законів України, повідомляють Наші Гроші. Як вказано, йдеться про ділянку на території заводу «Арсенал» у самому центрі Києва, яка була передана Генпрокуратурі.

Тепер же одна з компаній-забудовників отримали 4 червня право звести багатоповерхівку. Її пов’язують з наближеним до глави Адміністрації президента Зеленського Андрієм Богданом та кандидатом у народні депутати від партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука.

Так, ТОВ «Оболоньторгстандарт» та генпідряднику ТОВ «Спецмехбуд 21», яким дозволили звести 17-поверхівку на 65 квартир, пов'язані з Андрієм Вавришем. Він є ексзаступником директора Департаменту містобудування Київської міської держадміністрації, який наразі є засновником CEO компанії SAGA Development, що раніше мала назву Riverside Development. А також з екс-заступником МінрегіонбудуДмитром Ісаєнком, що був звільнений через скандал із отриманням статусу учасника АТО. Тепер він балотується до Ради №15 за списками партії «Опозиційна платформа – За життя».Також його пов'язують із групою будівельних компаній Perfect Group.

Всі кримінальні новини Києва в розділі #Київград на Соцпорталі.

Як повідомлялося:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости