На в’їздах у Київ встановлять нові в’їзні архітектурні знаки

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. На в’їздах у Київ встановлять нові в’їзні архітектурні знаки
11:33, 02.03.17
Прес-служба КМДА

На шести в’їздах у Київ встановлять в’їзні архітектурно-дорожні знаки. Про це йдеться у відповідному розпорядженні № 207 КМДА.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство «Інженерний центр».

"Нові архітектурно-дорожні знаки будуть встановлені на шести в’їздах у Київ. У Голосіївському районі – на 14-му кілометрі автомобільної дороги Київ-Одеса, у Дарницькому – на 23-му кілометрі автомобільної дороги Київ-Харків, у Деснянському – біля посту дорожньо-патрульної служби «Биківня» на Броварському проспекті, в Святошинському – на 16-му кілометрі автомобільної дороги Київ-Житомир, в Оболонському – біля посту дорожньо-патрульної служби «Гостомель» на Гостомельському шосе та в Солом’янському районі міста – на виїзді з міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни)», – зауважив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Він додав, що місця встановлення в’їзних знаків має визначити Департамент містобудування та архітектури спільно з іншими профільними департаментами, підприємствами та відповідними районними в місті Києві державними адміністраціями.

Виконання робіт буде здійснюватися за рахунок коштів бюджету міста Києва в межах показників, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва.

Як повідомляв Соцпортал, стартувало голосування за перейменування станції метро "Петрівка".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости