Кишкова паличка атакувала в'язницю на Київщині: стали відомі подробиці

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Кишкова паличка атакувала в'язницю на Київщині: стали відомі подробиці
17:45, 04.03.19
Соцпортал

В ізоляторі тимчасового утримання м. Тараща Київської області виявили збудника небезпечної хвороби: кишкову паличку.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланям на прес-службу прокуратури Київської області.

- Таращанським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури у січні поточного року проведено комплексну перевірку із залученням спеціалістів в ізоляторі тимчасового тримання № 9 ГУНП в Київській області (м. Тараща), - йдеться у повідомленні.

Для проведення повної та всебічної перевірки прокурори залучили спеціалістів Київського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоровя України. Останні зробили змиви з посуду, який використовується для приготування їжі утримуваним особам. Під час проведення лабораторних досліджень змивів кухонного обладнання спеціалістами виявлено бактерії групи кишкової палочки (БГКП).

З огляду на виявлені порушення, Головного Управління національної поліції в Київській області у порядку ст. 26 Закону України «Про прокуратуру» з вимогою усунути порушення та вжити заходів до їх недопущення у майбутньому.

Нагадаємо, раніше:

У Харкові чоловік, який перебував у міжнародному розшуку, вбив заробітчанку.Чоловік перебував у міжнародному розшуку за вбивство жінки на території РФ. І лише після скоєння вбивства у Харкові, зловмисника затримали у Києві.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости