Італійська компанія планує випускати в Росії вино "Dimon"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Італійська компанія планує випускати в Росії вино "Dimon"
12:29, 05.05.17

Італійська виноробна компанія ColleMassari збирається випускати вино Dimon для продажу в Росії. Співвласниця італійської компанії Марія Ірис подала заявку на реєстрацію бренду в Роспатент,

Про це повідомляє "Агентство міських новин "Москва".

Як випливає з заявки, товарні знаки реєструються за класами міжнародної класифікації товарів і послуг (МКТП) №16, 33 та 35, що дозволяє випускати і продавати під цим брендом вино та інші алкогольні напої, а також займатися рекламою і адміністративною діяльністю в сфері бізнесу.

Президент Першої патентної компанії Анатолій Аронов зазначає, що між реєстрацією бренду і виходом вина на російському ринку може пройти кілька років.

"На даний момент говорити про вихід на російський ринок італійського вина Dimon передчасно. Як правило, між реєстрацією бренду і виходом продукту проходить кілька років. Тим не менш вино такої відомої виноробної компанії, яка відома такими винами як ColleMassari і Grattamacco, буде безумовно популярно в Росії. Хоча можливо вино буде виходити ексклюзивною колекцією, для подарунків у тому числі і керівництву країни", - заявив експерт.

Італійська виноробна компанія ColleMassari є власником двох господарств в Тоскані. Співвласниками компанії є брат і сестра Марія Ірис і Клаудіо Типу.

Як повідомляв Соцпортал, в окупованому Криму пес покусав дочку спікера МЗС РФ Захарової

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости