"​Без обмежень" презентували новий альбом та розпочали тур з аншлагів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. "​Без обмежень" презентували новий альбом та розпочали тур з аншлагів
21:45, 27.02.17
Соцпортал

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував довгоочікуваний альбом 5хвилин. Першими музиканти поділились альбомом зі своїми фанами в соц. мережах, що вже стає доброю традицією. А вже 14 лютого, з Рівного, почався наймасштабніший тур гурту Україною на підтримку нового альбому.

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ: «Альбом "5хвилин" - це наша "дитина", яку ми бережно зрощували, вкладали в неї все краще, що накопили за довгі роки існування.

Альбом має різні за характером та звучанням пісні. Ми почали співпрацю з відомим та надзвичайно талановитим саунд-продюсером Артуром Данієляном, який вніс своє особливе звучання в нашу музику. Гадаю, всім нашим прихильникам буде дуже цікавим цей матеріал».

В День закоханих, з аншлагу розпочався тур гурту Україною. Вже на перший концерт у Рівному було розпродано усі квитки. Організатори навіть вимушені були поставити додаткові стільці, аби вмістити усіх охочих. На цьому концерті музиканти запросили заспівати декілька пісень своїх друзів по Х-фактору Павла Пігуру та Віталія Сичака (проект The Oscar Wild). Повними залами зустріли БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Харків та Дніпро. Попереду ще багато концертів, - цього разу гурт відвідає всі головні регіони України, і будуть міста, де БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ раніше не виступали.

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ розказав, на що можна очікувати під час концерту: "Будемо щасливі представити вам наш новий альбом 5хвилин! Сподіваємось, він вам сподобається! Ми будемо раді побачити кожного з вас! Обіцяю, що будуть не тільки нові пісні, але й ті, які ви давно любите".

Графік туру14.02 Рівне

16.02 Харків

17.02 Дніпро

8.03 Вінниця

9.03 Суми

11.03 Черкаси

16.03 Чортків

17.03 Івано-Франківськ

18.03 Львів

19.03 Житомир

25.03 Тернопіль

30.03 Запоріжжя

31.03 Полтава

20.04 Кам'янець-Подільський

23.04 Київ

Також, найближчим часом ми повідомимо дати та міста проведення концертів в Мукачеві, Чернівцях, Чернігові, Одесі, Маріуполі та інших містах.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости