5 років в'язниці отримали киянки за примус до проституції

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. 5 років в'язниці отримали киянки за примус до проституції
22:15, 14.03.19
Соцпортал

5 років в'язниці отримали 2 мешканки Києва за примус неповнолітньої до занять проституцією.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

- За підтримання державного обвинувачення Київською місцевою прокуратурою №3 до 5 років позбавлення волі засуджено двох жінок, які упродовж 4 днів насильно утримували неповнолітню дівчину в орендованій квартирі та примушували її до зайняття проституцією, - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 15-річна дівчина з Житомирської області познайомилась із зловмисницями в одній з соціальних мереж. Дізнавшись, що дівчина з багатодітної родини, жінки пообіцяли їй високооплачувану роботу нянею у Києві та безкоштовне житло.

Не підозрюючи про дійсні наміри зловмисниць, дівчина приїхала до столиці. Однак замість обіцяної роботи обвинувачені зачинили дівчину в квартирі на Троєщині, відібрали гроші та документи. Надалі, систематично застосовуючи до неї фізичне насильство, примушували надавати інтимні послуги клієнтам, яких самі підшуковували.

За результатом судового розгляду вину обвинувачених у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.303 та ч.2 ст.146 КК України прокурором доведено повністю.

Вироком Деснянського районного суду м. Києва зловмисниць засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Нагадаємо:

На тілі далекобійника з Туреччини нарахували більше 20 колото-різаних ран, нанесених ножем.

Крім того, нагадаємо, що:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости