У Києві викрили масажний салон, котрий надавав "немасажні" послуги (відео)

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві викрили масажний салон, котрий надавав "немасажні" послуги (відео)
22:45, 31.01.19

Один із київських масажних салонів працював як "будинок розпусти", іншими словами - "бордель".

На цьому наполягають правоохоронці. котрі викрили заклад, передають Новини Києва. Соцпортал.

- Організаторами незаконного бізнесу були дві зловмисниці, їм загрожує до семи років позбавлення волі. Встановлено, що у закладі позмінно працювали від трьох до десяти жінок. Вартість години їх послуг становила від 600 до 2000 гривень, 60% із яких забирала організаторка, - розповіли у поліції.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва припинили діяльність борделю, який працював під виглядом закладу з надання послуг масажу. Насправді ж жінки за грошову винагороду надавали клієнтам сексуальні послуги.

Як розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у місті Києві Олексій Гаврилюк, одна з жінок виконувала функції адміністратора та диспетчера салону, приймала дзвінки та кошти від клієнтів, потім розподіляла їх: 60% - організатору, решту - дівчатам. Її спільниця займалася організаційними питаннями. За еротичні послуги чоловіки платили від 600 до 2000 гривень:

- Організаторки розміщували рекламні оголошення про послуги у мережі інтернет. У салоні позмінно працювали від трьох до десяти дівчат. Правоохоронці провели чотири обшуки – за місцем надання послуг, за місцем мешкання організаторки та її помічниці, а також в автомобілі. Під час процесуальної дії вилучили речові докази: гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки та пакунки з речовиною білого кольору, - відзначили у поліції.

Фігурантки затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

- Суд обрав міру запобіжного заходу зловмисницям: співорганізаторці - у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, організаторці - цілодобовий домашній арешт. Спільницям загрожує до семи років позбавлення волі, - додав Олексій Гаврилюк.

Крім того, нагадаємо, що:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости