Водій з друзями побили поліцейського

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Водій з друзями побили поліцейського
20:39, 22.01.19
Нацполіція Одеської області

Поліцейського, якого побили водій зі своїми друзями, госпіталізували із черепно-мозковою травмою. Нападників на поліцейського затримали.

Про це Соцпортал повідомили у Нацполіції Одеської області.

Біля Іванівського мосту правоохоронець зупинив автомобіль через не включення світлового сигналу повороту при здійсненні маневру. Водій спочатку відреагував на законні вимоги патрульного агресивною лайкою, а дочекавшись підмоги двох друзів, - разом з ними накинувся на поліцейського з кулаками.

Співробітник правоохоронних органів із черепно-мозковою травмою та травмою грудної клітини був госпіталізований. Трьох правопорушників – одеситів 28-ми та 35-ти років і 35-річного мешканця області – доставили до Малиновського відділу поліції.

За даним фактом відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Триває слідство.

Нагадаємо, під Києвом поліція піймала водія зі смертельною дозою алкоголю в крові.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости