У столичному під'їзді залізна решітка травмувала 1-річну дитину

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У столичному під'їзді залізна решітка травмувала 1-річну дитину
13:12, 04.04.17

У Києві незакріплена металева решітка в під'їзді впала на голові однорічному малюкові.

Про це повідомив керівник порталу dtp.kiev.ua і громадський активіст Влад Антонов на своїй сторінці в Facebook.

Малюк з переломами черепа та забоєм мозку у важкому стані був госпіталізований в реанімацію.Інцидент стався в понеділок, 3 квітня, близько 14:00 в будинку на вулиці Бударіна, 7.

Жителі під'їзду розповіли, що між поверхами на вікнах встановлені решітки, але вони з невідомих причин були погано закріплені, не дивлячись на те, що жителі неодноразово просили їх зміцнити. Деякі з мешканців навіть обмотували їх скотчем, щоб зафіксувати.

«У будинку не працює ліфт, і, щоб вийти на вулицю, мама Олена спочатку знесла на п'ятий поверх малюка, однорічного Омеляна, а потім пішла спускати вниз коляску. Дитинка, чекаючи маму, взявся рукою за ґрати, і вона просто звалилася на нього, придавивши всією вагою ... Удар прийшовся по голівці, хлопчик втратив свідомість. Мама, піднявши його, забігла в квартиру до сестри, і та зробила йому штучне дихання. Дитина прийшла в себе, але просто дивився, і з очей текли сльози, ручка і ніжка скарлючилися», - розповіла сусідка Надія.

За її словами, зараз на місці працює поліція, грати забрали на експертизу. Важить вона кілограмів 30, її несли двоє поліцейських.Дитина отримала важкі травми черепа, він проломлений в декількох місцях.

Як повідомляв Соцпорал, столичні поліцейські знайшли у перехожого величезну партію наркотиків.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости