У Києві чоловік вбив таксиста молотком та вкрав його авто

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві чоловік вбив таксиста молотком та вкрав його авто
11:00, 19.04.17
Відділ комунікації поліції Києва

Мешканець столиці вирішив викрасти машину і перепродати її. Для цього він викликав таксі, вбив водія та привласнив авто. Однак за кілька годин його затримали правоохоронці.

Слідчі встановили, що зловмисник попросив водія таксі відвезти його за межі столиці. Прибувши на місце, пасажир не поспішав розраховуватися та виходити з автівки: вдав, що чекає друзів, які мали підійти. Водій не заперечував, але вирішив вийти на вулицю. Слідом за водієм покинув салон і пасажир. Обравши слушний момент, він ззаду напав на таксиста і кілька разів вдарив його по голові молотком, який ховав увесь час у рюкзаку.

Коли водій впав без свідомості, зловмисник залишив його, а сам сів за кермо та поїхав у Київ. Від отриманий травм чоловік помер. Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві того ж дня – при спробі продати чужий автомобіль.

Вироком Оболонського районного суду обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, засуджено до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна в дохід держави. Окрім того, суд задовольнив цивільний позов потерпілої сторони та призначив відшкодувати моральну шкоду у розмірі 700 тисяч гривень.

Як повідомляв Соцпортал, поліція підготувала офіційні "страшилки" для гостей Євробачення.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости