​У Києві БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відсвяткують завершення туру та музичного року

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​У Києві БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відсвяткують завершення туру та музичного року
15:09, 01.12.17
Соцпортал

Київський концерт стане фінальним в турі БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, який присвячено презентації синглу #Хочеш з майбутнього альбому, над яким зараз йде робота. На концертах в турі також лунали улюблені пісні з трьох попередніх альбомів БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Для киян музиканти готують спеціальну програму, яка буде відрізнятись від виступів в інших містах. Вже очікується черговий аншлаг, адже місця за столами були традиційно розкуплені майже за місяць до концерту. Цей виступ має стати гарним завершенням насиченого музичного року 2017.Він відбудеться 9 грудня у столичному клубі Atlas.

Розпочався тур у Лондоні, де БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ виступили вперше – на благодійному концерті у Громадському Українському Центрі. А перший концерт туру в Україні відбувся у Львові і пройшов з аншлагом, зібравши понад 1000 прихильників гурту! Концерт пройшов настільки успішно, що вже в той же день гурт отримав пропозицію щодо ще одного виступу в рамках туру. Тому – 30 листопада у Львові відбудеться Концерт на біс! Тож, загалом в турі гурт завітає до 17 міст та дасть 18 концертів! Після його завершення музиканти планують повністю присвятити себе запису нової програми. БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошують на свої виступи усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

В інтерв’ю Газеті по-українськи Сергій Танчинець розповів про створення пісні Хочеш, про те, як починали БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, як проходить тур, про концерт у Лондоні та про плани та новий альбом.

- Цей тур у вас присвячений виходу синглу “Хочеш”. Як ви створювали його?

- Поети пишуть вірші, тому що вони пишуться, а не за примусом. Так само з'явилася і ця пісня — абсолютно випадково. З одного боку, це творчий процес, але для мене він вже став звичною справою. Пишу пісні вже протягом 18 років. Дякувати богу, натхнення не зникає. Звісно, бувають творчі паузи — як у всіх музикантів. Але зараз пісні творяться. Поки що сингл “Хочеш” - найулюбленіша моя пісня. Тільки заради неї ми поїхали в ще один тур. Людям вона подобається, відгуки дуже хороші.

- А коли від вас чекати на новий альбом?

- Ми планували випустити його на кінець зими, але вже трошки відстаємо від графіку. Певно, що на початку весни ми вже зможемо показати новий альбом. Я думаю, що з ним для гурту настануть великі зміни - і в звучанні, і в презентації нашого гурту. Ще у нас є плани щодо глобального захоплення планети Земля! Але починаємо поки що з України. Одним словом, ми працюємо над нашим розвитком.

- Ви виступали на Сході, даруєте квитки на свої концерти ветеранам АТО. Після благодійного концерту в Лондоні всі кошти передали на підтримку бійців. Минулого місяця у вас був виступ у Бахмуті, поблизу зони конфлікту. Наскільки важливо музикантам не цуратися війни?

- Чому це викликає подив? Для нас це буденність. Ці люди ризикували своїм життям заради нас з вами. На концертах вони повинні сидіти в перших рядах. Звісно, що безкоштовно. Точно так, як вони безкоштовно їздять у транспорті. Мені здається, що більшість українських артистів роблять так само, їздять на Схід. Можливо, не щомісяця, але їздять. Принаймні мене оточують тільки такі люди. Для мене це норма. Іншого я не сприймаю.

На концерт в Києві БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ також запрошують наших воїнів та ветеранів – вхід за посвідченнями буде для них безкоштовним.9 грудня 20:00Клуб Atlas

Квитки

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости