Театр на Подолі очікує ретельна експертиза - КМДА

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Театр на Подолі очікує ретельна експертиза - КМДА
09:50, 19.04.17
Прес-служба КМДА

Керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко повідомив, що будівлю театру на столичному Подолі очікують ретельні експертизи, для чого була створена відповідна робоча група.

«Ми зупинилися на двох експертизах – це містобудівний аналіз, тобто що можливо було б побудувати на вказаній земельній ділянці, та експертиза проектних рішень, тобто фактично це комплексна експертиза, про яку ми говорили раніше», – сказав чиновник.

Окрім цього робоча група розгляне пропозиції стосовно джерел фінансування та доцільність або необхідність зупинки будівельних робіт на об’єкті.

Як зазначив керівник апарату КМДА, мета даної робочої групи – знайти виважене та відповідальне рішення проблеми з будівлею театру та виробити процедуру унеможливлення подібних конфліктів у майбутньому.

«Ситуація з будівлею театру – результат поганої комунікації і неналежного громадського обговорення. Ми маємо розуміти, що замовник будівництва та забудовник повинні вступати в діалог із громадою та навчитися чути один одного. Якщо такого діалогу не було, то місто завжди стоятиме на боці громади», – підкреслив він.

Як повідомляв Соцпортал, реконструкція «театру на Подолі»: чи було порушення закону?

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости