Президент Могилянки просить Авакова особисто проконтролювати розслідування нападу на студента вишу

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Президент Могилянки просить Авакова особисто проконтролювати розслідування нападу на студента вишу
17:37, 22.04.17

Президент НаУКМА Андрій Мелешевич просить міністра МВС Арсена Авакова взяти під особистий контроль хід розслідування нападу на студента академії Станіслава Сергієнка.

Керівник Могилянки відмічає, що інцидент міг статись через політичні погляди потерпілого та відмічає, що попередній напад на Станіслава, який мав місце рік тому, так і не був розслідуваний.

Відповідне звернення опубліковано на сторінці вишу в Facebook.

20 квітня 2017 року двоє невідомих вчинили збройний напад на студента факультету гуманітарних наук Києво-Могилянської академії Станіслава Сергієнка. Інцидент стався близько 16:00 в Оболонському районі м. Києва.Спільнота Могилянки обурена нападом на нашого колегу і вимагає вжити термінових заходів щодо належного розслідування цього злочину.Жодним чином не втручаючись у компетенцію правоохоронних органів, все ж хотіли б зауважити, що, на думку друзів та оточення Станіслава, причиною нападу могли стати його політичні погляди. Влітку 2016 року на Станіслава вже було скоєно напад; тоді слідство так і не дійшло жодних висновків. Просимо повідомляти адміністрацію НаУКМА про перебіг розслідування цієї справи і взяти її хід під Ваш особистий контроль, - йдеться у повідомленні.

Станіслав Сергієнко є активістом Платформи "Старт" і ГО "Соціальний рух". Він приймав участь в акції проти відміни стипендій.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости