Під Києвом масово горить сміття

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Під Києвом масово горить сміття
13:46, 21.08.17
Прес-служба ДСНС

Протягом доби в Київській області було зареєстровано 11 випадків загоряння сміття на загальній площі понад 2 га. У більшості випадків рятувальникам вдалося не допустити поширення вогню на великі площі. Небезпека полягає в тому, що загоряння побутового сміття стає причиною пожеж на звалищах, торфовищах і в лісових масивах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

20 серпня о 15:20 в оперативно-диспетчерську службу Баришівського району надійшло повідомлення про загорання сміття в селі Семенівка, де вогонь вже впритул підійшов до лісосмуги. Коли рятувальники прибули на місце загоряння, через сильні пориви вітру вогонь вже перекинувся на ліс. Пожежа була локалізована о 18:30 та повністю ліквідована о 22:05 на площі 500 м2. Причина пожежі встановлюється.

На пожежі працювали 6 чоловік особового складу та дві одиниці техніки.

І вже о 18:53 рятувальники виїхали для гасіння палаючого сміття за межами смт Баришівка. Пожежа в найкоротші терміни була локалізована і повністю ліквідована о 19:30.

У той же день рятувальникам Білоцерківського району довелося ліквідувати загоряння на звалищі в місті Узин по вулиці Заводській, де хтось навмисно підпалив будівельне сміття. А працівники ДСНС Кагарлицького району більше години гасили сміття на несанкціонованому звалищі в селі Стайки.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві "замінували" апеляційний госпсуд.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости