Осмаєв розкрив деталі нападу на нього і Окуєву

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Осмаєв розкрив деталі нападу на нього і Окуєву
20:30, 06.11.17
Цензор.Нет

Український доброволець і чоловік загиблої Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів про те, що засідка на їх автомобіль була організована за військовими правилами.

Про це повідомив "Цензор.Нет".

-Це класична засідка була. У тихому місці, на повороті, військова така засідка. Ми переїхали переїзд і там Г-подібний поворот, і на другому повороті раптово почалася стрілянина автоматична, - розповів він.

За словами Осмаєва, після того як почалася стрілянина, він вдарив "по газам" щоб вийти із зони обстрілу, але, прострелений ворогом двигун заглох.

-Я зупинився, думав, почнуть добивати, підійде хтось. Але ніхто так і не підійшов, вони виявилися боягузами і втекли. Тоді я почав уже Аміною займатися. Вона була вже без свідомості. Їй потрапила куля в голову, розтрощила череп. Я намагався, звичайно, "Целлоксом", який ми завжди з собою носимо, зупинити кров , - продовжив Осмаєв.

Він також зазначив, що в Аміну потрапило 5 куль. Хоча вони носили бронежилети з моменту першого замаху в червні, жодна куля в бронежилет не потрапила.

В цілому, зазначає потерпілий, стрілок зробив близько 20 пострілів за 4 секунди. Ймовірно, він знаходився в положенні стоячи, оскільки в місці засідки були високі кущі. Все це збільшило розліт куль і врятувало самого Осмаєва.

Як повідомляв Соцпортал, Аваков нагородив Окуєву та Осмаєва.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости