Молодик до смерті забив літнього чоловіка

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Молодик до смерті забив літнього чоловіка
15:44, 19.08.18
відділ комунікації поліції Закарпатської області

Правоохоронці затримали зловмисника і, наразі, встановлюють мотиви жахливого злочину.

До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Іршавської районної лікарні поступив 55-річний мешканець села Собатино, який невдовзі помер. Подальша патологоанатомічна експертиза показала, що смерть чоловіка наступила внаслідок черепно-мозкової травми.

Розслідуванням справи зайнялася слідчо-оперативна група. У результаті роботи слідчих, спільно з працівниками сектору кримінальної поліції, особу підозрюваного встановили. Це 20-річний житель села Броди Волинської області. Підозрюваний зізнався, що 16 серпня на території парку в місті Іршава між ним та потерпілим виникла бійка. У ході конфлікту підозрюваний наніс чоловіку тілесні ушкодженняпо голові, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За фактом нанесенняумисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі Іршавського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною2 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі фігурант справи надає показові свідчення. Слідство у справі триває.

Як повідомляв Соцпортал, чоловік вбив свого батька і сам викликав поліцію.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости