Чоловік вбив свого батька і сам викликав поліцію

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік вбив свого батька і сам викликав поліцію
11:52, 19.08.18
відділ комунікації поліції Закарпатської області

Щоправда, зробив він це не для того, щоб зізнатися у тяжкому злочині, а щоб відвести від себе підозри.

Вранці поліцейські отримали повідомлення від 40-річного жителя села Присліп про те, що вдома він виявив тіло свого батька.

Слідчі, які виїхали на місце події, виявили на тілі пенсіонера сліди тілесних ушкоджень. Після проведення призначеної поліцейськими судово-медичної експертизи з’ясувалося, що смерть 62-річного пенсіонера наступила внаслідок отриманих тяжких травм. У результаті проведених оперативних заходів працівники поліції встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину.

Ним виявився 40-річний син потерпілого. Чоловік зізнався, що напередодні у нього з батьком виникла сварка ів ході конфлікту син наніс йому декілька ударів.

Підозрюваний затриманий у порядку статті 208 КПК України, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство у справі триває.

Як повідомляв Соцпортал, чоловік зарізав власну матір.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости