Депутата, що накинувся на школяра оперативно виключили з партії

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Депутата, що накинувся на школяра оперативно виключили з партії
14:40, 14.07.17
Соцпортал

Про це йдеться у заяві БПП, розміщеній на сайті партії.

Партія “Блок Петра Порошенка “Солідарність” обурена вчинком депутата Києво-Святошинської ради Київської області Олександра Паламарчука, який під час сесії Гатненської сільської ради дозволив собі агресивні дії по відношенню до неповнолітнього активіста.Після внутрішнього розслідування, Київської територіальної організації Партії “БПП “Солідарність”, було ухвалено рішення про виключення О.Паламарчука з лав партії. “БПП “Солідарність” вимагає від правоохоронних органів провести неупереджене розслідування цього інциденту, хід якого триматиме на контролі.Партія готова надати юридичну та організаційну підтримку виборцям у разі ініціювання процедури відкликання депутата О.Паламарчука за народною ініціативою.

Подія сталася 13 липня о 13:00, коли у Гатненській сільській раді відбулось чергове засідання сесії ради.

Відзначається, що на засіданні був присутній Паламарчук, представники Громадської ради при Києво-Святошинській райадміністрації та Громадської організації "ЗУБР", а також мешканці села, серед яких був і Сергій Чагаров.

Під час засідання, депутат районної ради несподівано порушив питання щодо дописів у мережі Фейсбук Сергія Чагарова. Паламарчук висловив школяреві свої претензії щодо його дописів. Потім він встав зі свого місця, підійшов до неповнолітнього Чагарова, який сидів на стільці, взяв школяра за вухо та підняв з місця.

Як видно з відео, Паламарчук спершу просто тримав дитину за шию. Коли хлопець спробував заперечити депутату, той сильно смикнув його за шию і продовжував говорити, не відпускаючи неповнолітнього.

"Хто ти такий, щоб судити де я відпочиваю?... Твоя улибка зараз упаде, я тобі на камеру це кажу", - кричав Паламарчук.

Після того, як депутат Паламарчук відпустив шию школяра, до нього підійшов брат депутата райради Ігор Паламарчук, який є членом виконавчого комітету Гатненської сільради і нештатним юристом селищного голови Гатного Броніслава Корицького, і за словами Чагарова, вдарив неповнолітнього по обличчю долонею.

Сам Чагаров пояснив, що у своєму дописі я розповідав про те, що Паламарчук з подругою, яка має паспорт громадянина Російської Федерації їздить закордон в той час, як на Сході України гинуть воїни за те, щоб ми жили в мирі.

"Як для людини, яка представляє інтереси України у складі Києво-Святошинської районної ради це не припустимо. Якщо ти депутат, то твоя дружина має відмовитись від російського громадянства. І статтю 34 Конституції України про свободу слова ніхто не відміняв", - сказав школяр.

Після цього інциденту засідання сесії ради фактично припинилось, і депутати почали висувати свої претензії до громади щодо її діяльності та вимог до сільської ради.

Потерпілий від дій депутата райради Чагаров викликав патрульну поліцію. Патруль приїхав із Боярки з номерами "0573". Поліцейські заявили Чагарову, що не можуть взяти в нього ані заяву про скоєння злочину, ані пояснення, оскільки він ще неповнолітній.

"Він повинен звернутися до лікарні, щоб вони зафіксували його тілесні ушкодження. Якщо є в цього хлопця батьки, нехай звертаються до нас із заявою. Тоді ми будемо реагувати. А там залежить від кваліфікації, чи це буде адмінвідповідальність, чи це буде кримінальне провадження", – пояснив телефоном прес-секретар Нацполіції Київської області Микола Жукович.

"Громада Київщини" відзначає, що це не перший раз погрожують місцевому мешканцю Сергію Чагарову.

Депутати неодноразово приїжджали в школу брати дані про всі відвідування уроків школярем, а один з членів виконавчого комітету Гатненської сільської ради, ім’я якого Чагаров не оприлюднює через приватність переписки, погрожував Чагарову колонією і назвав його "Гонгадзе на рівні села".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости