​Борислав Береза розповів, як Кличко може втратити популярність

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. ​Борислав Береза розповів, як Кличко може втратити популярність
13:00, 21.01.20
Марія Гриневич

Нардеп впевений, що мер столиці Віталій Кличко може втратити свою популярність через скандали у Києві.

- Ще пару таких проривів теплотраси, як біля Оушен Плази, ще пару скандалів, і все може змінитися для Кличка, – сказав депутат Верховної Ради Борислав Береза в програмі «Київ. Вголос», що виходить на радіо «Київ FM».

Як відомо, за останніми опитуваннями, чинний мер столиці займає першу сходинку у рейтингу можливих кандидатів на наступних виборах.

Також Борислав Береза зауважив, що взагалі не зрозуміло, як у рейтингах з’являються деякі кандидати. На його думку, це робиться штучно, але навіть великі гроші на рекламу не допоможуть їм під час виборів. І нагадав, як на останніх перегонах уся столиця була обвішана зображеннями «антикорупційного носорогу», прізвища якого зараз кияни навіть не пригадають.

Депутат вважає, що жителі столиці оберуть того, хто зможе запропонувати стратегію на майбутнє, а не тільки до виборів. Адже це місто з інфраструктурою, що знаходиться на даний момент в не найкращому стані, та при цьому має можливості, щоб стати в один ряд з Краковом, Варшавою чи Будапештом.

Цікаво, що у самого Борислава Берези, згідно опитувань, що проводилися восени, 5,7% підтримки.

- Якщо буде такий запит у киян і можливість взяти участь у чесних виборах, я піду на них, - сказав він.

При цьому, як розповів депутат, разом з західними фахівцями він займається розробкою стратегії розвитку міста на майбутні 20 років. І зараз вони закінчують системний аналіз всіх проблем Києва. До речі, повертаючись до недавньої історії з проривом теплотраси біля Оушен Плази,

Береза зауважив, що після того, як буде добудований черговий ТЦ на цій площі, район станції метро Либідська стане найперевантаженішим в усьому місті.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости