Лідер гурту "Скай" Олег Собчук виступить у відвертому шоу

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Лідер гурту "Скай" Олег Собчук виступить у відвертому шоу
13:45, 16.01.20
Марія Гриневич

Caribbean Club представляє перше в Україні вар'єте-шоу "Рояль", що з’явилось в Києві минулої осені. Щотижневе шоу вже зібрало більше 10 аншлагів поспіль та підкорило серця декількох тисяч глядачів.

Шоу складається з музичних та відвертих перформансів. Оригінальне аранжування, яскраві костюми, жива музика та звабливі танцівниці - ось на цьому моменті вже можна купувати квитки!

На один вечір організатори шоу запрошують глядачів на побачення з Парижем! Комфортна атмосфера, напівтемрява, зручне крісло, келих ароматного вина та звабливе шоу у кращих традиціях. Тут ви не побачите вульгарних постановок. Легкий еротизм перформансу та витончена сексуальність не залишать байдужим нікого.

Спеціальною частиною програми шоу є виступ зіркового гостя. У вар'єте вже взяли участь: гурт Kadnay, Олег "Фагот" Михайлюта (ТНМК), Злата Огнєвіч, Анна Завальська, Євген Галич (O.Torvald), Тоня Матвієнко та інші. 18 січня гостем шоу стане лідер гурту "Скай" Олег Собчук.

- Мені здається, що я жив десь у 50-х в Нью-Йорку, тому що є якісь речі, що зі мною перегукуються. Я весь час намагаюся в них заглибитися та з ними перетнутися. Однією з таких речей є кабаре. Мені дуже сподобалося шоу "Рояль"! Дуже круто зроблено, талановито, красиво та по-справжньому. Неймовірно!, - поділився Євген Галич своїми враженнями.

Музичним продюсером шоу виступив знаний український музикант та композитор Олексій Боголюбов. Відомі мелодії, що потрапляють до нього, набувають нового звучання.

Хореографами-постановниками шоу стали українські танцівниці, учасниці проектів “Танцюю для тебе” та “Танці з зірками” – Анна Паламарчук, Катерина Тришина та Світлана Черниш. Режисери досягли своєї цілі та довели, що за Кабаре не обов'язково їхати до Франції - вони створили маленький Париж у центрі Києва.

Вечір з "Рояль" – це більше ніж dinner show чи аналог паризьких легендарних кабаре, це нова культурна традиція Києва. Найближчі покази вар'єте відбудуться: 18, 23, 30 січня, 8, 13, 20, 27 лютого, 6, 13, 27 березня, 4, 10, 17, 23 та 30 квітня.

Квитки можна придбати на сайті: http://bit.ly/2m1gAo3.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити всі найкращі фестивалі та концерти в Києві.

Всі новини шоу бізнесу читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости