Відомий співак закликав виборців "брати гроші" за голосування (відео)

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Відомий співак закликав виборців "брати гроші" за голосування (відео)
22:00, 29.03.19
Соцпортал

Під час концерту у Вінниці відомий співак Павло Зібров закликав виборців "брати гроші" за голосування, але обирати "серцем".

Про це повідомляє Соцпортал з посиланням на Громадянську мережу ОПОРА.

- 6 березня у Вінниці відбулася зустріч з народною депутаткою від ВО «Батьківщина» Олександрою Кужель та концерт Павла Зіброва на підтримку кандидатки у Президенти України Юлії Тимошенко. Під час заходу артист закликав виборців брати гроші за голосування, а народна депутатка Олександра Кужель переконувала голосувати за жінку, - повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Концерт на підтримку Юлії Тимошенко відбувся на Європейській площі. Народний артист України Павло Зібров висловлювався на підтримку кандидатки, також закликав присутніх брати гроші, але голосувати серцем.

- В інших областях ми поїхали, там по тисячу дає, а тут кажуть: «Нам ніхто нічого не пропонував». Ну, якщо запропонують – беріть, це не його гроші, їх вкрали у вас, у нас, у держави. І роздачку дають... Беріть, а голосуйте, як вам скаже ваше серце і ваша душа підкаже, – сказав Павло Зібров.

Підтримала цю думку і народна депутатка України Олександра Кужель: «Водою святою побризгали, плюнули три рази через плече і голосуйте, за кого хочете. Тому що вони передбачили це підняття тарифів в травні. Це буде десять чотириста, а в жовтні чотирнадцять шістсот. Це 6 тисяч він все рівно забере. Скільки б не дав…».

Також Олександра Кужель висловила свою підтримку Юлії Тимошенко, звертаючись, зокрема, до присутніх жінок та закликаючи голосувати за жінку.

- Ви 5 раз обирали чоловіків. Три останні гуляють, п'ють, збільшують гроші, полювання, п'янки, Мальдіви. Ну то само собою. Де Мальдіви, там і дівчата. Нас же не повезуть з вами туди. Я хочу вам сказати, що, дівчата, я була в Скандинавських країнах, там 80 відсотків жінки при владі. Чоловіки там знаєте скільки живуть? 90 років. Жінки так зробили, щоб вони більше спілкувалися з родиною, з дитиною. Чому ми думаємо, що ми з вами гірше можемо управляти?, - сказала депутатка.

Відповідно до ч. 1 ст. 160 Кримінального кодексу України є кримінально карним діяння з прийняття пропозиції, обіцянки або одержання виборцем, учасником референдуму для себе чи третьої особи неправомірної вигоди за вчинення чи невчинення будь-яких дій, пов’язаних з безпосередньою реалізацією ним свого виборчого права або права голосу (відмова від участі в голосуванні, голосування на виборчій дільниці (дільниці референдуму) більше одного разу, голосування за окремого кандидата на виборах або відмова від такого голосування, передання виборчого бюлетеня (бюлетеня для голосування на референдумі) іншій особі), незалежно від фактичного волевиявлення особи та результатів голосування (під неправомірною вигодою у даній статті розуміються кошти чи інше майно, переваги, пільги, послуги або нематеріальні активи, вартість яких перевищує 3% розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (на сьогодні, це 57,63 грн.), які пропонують, обіцяють, надають чи одержують без законних на те підстав.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости