Двоє чоловіків до смерті забили випадкового перехожого

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Двоє чоловіків до смерті забили випадкового перехожого
17:06, 27.07.18
відділ комунікації поліції Харківської області

Їхали п’яні на мопеді, перестріли односельця, відлупцювали та відтягнули тіло до лісосмуги.

До поліції надійшло повідомлення про те, що біля заправки, розташованої в смт. Старий Салтів, на відстані 50 метрів від проїжджої частини виявлено тіло 47-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. На тілі чоловіка були поранення та забої.

Оперативні працівники викрили у скоєнні злочину двох безробітних, раніше судимих чоловіків. Ними виявилися 29-річний житель селища та 32-річний харків’янин. Як з’ясувалося, вони у стані алкогольного сп’яніння вночі їхали на мопеді. На перехресті 29-річний хлопець побачив односельця. Він підійшов до нього та почав бити. Згодом до дій зловмисника приєднався його знайомий. 32-річний харків’янин також почав бити потерпілого. Потім чоловіки відтягнули побитого чоловіка до лісопосадки, де продовжили наносити удари руками та ногами по голові. Після чого зникли, - повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Працівники поліції затримали чоловіків в порядку статті 208 Процесуального кримінального кодексу України. Вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Як повідомляв Соцпортал, у Харкові жінка зарізала пенсіонера через ревнощі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости