З початку року в Україні потонуло 467 людей

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. З початку року в Україні потонуло 467 людей
16:52, 18.07.17

З початку року на водоймах країни загинуло 467 людей, з яких 50 дітей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Особливо прикро, коли внаслідок надзвичайних подій травмуються, або гинуть діти.Зокрема, 13 липня на р. Латориця в м. Мукачево Закарпатської області під час купання потонув хлопчик 2009 року народження. З 13 по 15 липня відділенням водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС області проводилися пошуки загиблої дитини. 15 липня рятувальники знайшли тіло хлопчика та передали працівникам поліції.

Того ж тижня на водосховищі в с. Гамаліївка Пустомитівського району Львівщини фахівці обласної рятувально-водолазної служби знайшли та вилучили з води тіло хлопчика 2004 року народження, який потонув під час відпочинку, стрибаючи з дамби у воду.

Крім того, у столиці цими вихідними на озері Райдужному в Дніпровському районі водолазною групою аварійно-рятувального загону спеціального призначення знайдено та піднято на поверхню тіло невідомого чоловіка віком приблизно 30 років. Обставини загибелі та особа громадянина наразі встановлюється фахівцями", - йдеться у повідомленні.

При цьому, як вказано, всього за рік врятовано 355 людей, у тому числі 81 дитина.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости