Викрадачі Гончаренка займалися просуванням в Раду депутата від ОппоБлока Саутенкова

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Викрадачі Гончаренка займалися просуванням в Раду депутата від ОппоБлока Саутенкова
13:37, 25.02.17
Думська

Крім викрадення народного депутата Олексія Гончаренка, його організатори також планували організацію масових заворушень в Одесі та Одеській області.

Це випливає з оперативного відео, де особи, підозрювані в спробі організації викрадення нардепа Гончаренка, обговорюють план своїх дій.

З переговорів випливає, що члени угруповання відіграють важливу роль в Одеській організації "Опозиційного Блоку".

Крім того, що Олександр Кушнарьов очолює фракцію ОппоБлока у Лиманському райраді Одеської області, він брав безпосередню участь у роботі передвиборчого штабу депутата облради Віталія Саутенкова, який готується до майбутніх виборів у парламент.

Діючим нардепом по округу, де той імовірно, збирався балотуватися, сьогодні є Олександр Пресман. Зокрема, на відео зафіксовано телефонну розмову одного з учасників терористичного угруповання, під час якої вони обговорюють робочі моменти кампанії.

З розмови також випливає, що в передвиборну кампанію збиралися вкласти багато грошей, так як на Саутенкова були великі плани.

У свою чергу депутат облради Віталій Саутенков спростував інформацію про те, що Кушнарьов займався його просуванням в Раду.

Як повідомляв Соцпортал, депутат назвав істинну причину блокади.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости