У центрі Києва пройде шкільний ярмарок

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У центрі Києва пройде шкільний ярмарок
12:45, 13.08.18
Прес-служба КМДА

У суботу та неділю, 18 та 19 серпня, у столиці на вул. Хрещатик відбудеться загальноміський шкільний ярмарок. Крім широкого асортименту шкільних товарів, на маленьких відвідувачів ярмарку чекає активна розважальна програма із конкурсами, майстер-класами та виступами танцювальних колективів.

Про це повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

- Шкільний ярмарок на Хрещатику – популярний захід, який київська міська влада традиційно організовує о цій порі. Це не просто можливість придбати дитині все необхідне перед початком нового навчального року за доступними цінами, але і справжнє свято для дітей. Столичний ярмарок також добре знаний і в регіонах. Про це свідчить активність підприємців та виробників, які заявили цьогоріч про свою участь у ярмарку, – повідомив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Андрій Мельничук.

За даними організаторів заходу, заявки на участь у ярмарку подали підприємці з Полтавської, Львівської, Черкаської, Київської, Тернопільської, Херсонської та Дніпропетровської областей. Підприємства легкої промисловості міста Києва також запропонують столичним споживачам товари шкільного асортименту високої якості. Зокрема, на ярмарку можна буде придбати дитячий одяг, шкільну форму, ортопедичне взуття, трикотаж, канцелярське приладдя та багато інших супутніх товарів.

Нагадаємо, у київському громадському транспорті зменшать кількість реклами.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости