У столиці відомі артисти читатимуть вірші українських письменників

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У столиці відомі артисти читатимуть вірші українських письменників
12:10, 09.11.17
Соцпортал

12 листопада в Stereo Plaza відбудеться концерт «Ідентифікація». Захід збере під одним дахом кращих українських музикантів, які виконають і свої хіти і нові незвичайні композиції.

Концерт буде проходити в рамках масштабного проекту «Відкривай Україну», мета якого - зробити українську культуру ближчою.

Запрошені музиканти, серед яких Pianoбой, СКАЙ, Epolets, OT VINTA, Alloise, Monochromea, Brunettes Shoot Blondes і інші, виконають власний хіт, а також пісню, вірші до якої написані відомим українським поетом.

Ви почуєте абсолютно інше звучання творів Лесі Українки, Івана Малковича, Василя Симоненка, Ліни Костенко, Олени Теліги, Тараса Шевченка, Павла Тичини та інших.

Крім цього, гості заходу зможуть дізнатися багато цікавого про діячів культури, подивитися фотовиставку, послухати найкращі вірші українських поетів, помилуватися мультимедійним шоу і надихнутися прикладами людей, які кожен день міняють життя країни на краще.

Сам фестиваль існує уже давно, у його рамках відбувається багато цікавого і важливого для нашої країни. Він більше орієнтований на схід України і покликаний показати, зачарувати і закохати тих, хто тривалий час був в іншому культурному просторі, у красиві і якісні зразки української культури в самих різних її проявах.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости