У столиці діяли дві підпільні зброярні

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У столиці діяли дві підпільні зброярні
12:01, 24.03.17
Прес-служба СБУ

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією припинили у Києві діяльність двох підпільних майстерень з перероблення стрілецької зброї.

Правоохоронці встановили, що нелегальний бізнес організували двоє мешканців Дарницького району столиці. Під час обшуків у приватних будинках зловмисників оперативники спецслужби вилучили вісім пістолетів різних марок, шість револьверів, одинадцять гвинтівок та карабінів, пістолет-кулемет, чотири вибухових пристрої та майже дві тисячі набоїв різного калібру. Співробітники СБ України також виявили обладнання та складові для переробки зброї. За інформацією спецслужби, «продукцію» ділки реалізовували представникам кримінальних кіл Київщини.

У столиці правоохоронці також вилучили зброю та боєприпаси у громадянина однієї з країн Закавказзя, який має відношення до одного із злочинних угруповань. Під час обшуків за місцем проживання зловмисника оперативники спецслужби вилучили два пістолети, гладкоствольну рушницю, гранату Ф-1 та майже п’ятсот набоїв різного калібру.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві четверо чоловіків влаштували криваву різанину

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости