Спосіб, який допоможе швидко знизити тиск

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Спосіб, який допоможе швидко знизити тиск
10:57, 10.12.17
Цікавість

Проблема людей з високим тиском полягає в тому, що вони приймають багато ліків, які мають чимало побічних ефектів, до того ж ці ліки з часом перестають діяти і люди продовжують страждати високим тиском, пише портал Цікавості.

Багатьом досі невтямки, що можна позбутися від проблеми максимально безпечним методом, який не викликає побічних явищ і не має негативного впливу на організм. Водночас в природі існує ефективний і безпечний засіб, який допомагає знизити тиск.

Це мінерал магній, який у поєднанні з вітаміном В6 проникає в клітину і знижує високий тиск. прийом препаратів, що містять мінерал МАГНІЙ, допомагає усунути ознаки порушень і поліпшити серцеву діяльність, перешкоджає утворенню тромбів, розслабляє центральну нервову систему, опосередковано сприяє зниженню рівня глюкози в крові, запобігає процес формування холестеринових бляшок у просвіту вен і артерій, гальмує розвиток атеросклерозу, знімає спазм судин.

Препарати магнію при гіпертонії давно вже довели свою ефективність, але чомусь ми завжди про них забуваємо. Вітамін В6 має властивість діуретика, а в поєднанні з магнієм — це ті самі природні речовини, які в організмі приводять тиск в норму.

Як профілактичний захід від підвищення тиску, рекомендується приймати магній і вітамін В6 людям, які регулярно страждають на гіпертонію, або як доповнення до тих лікарських препаратів, які вже виписав кардіолог — для цього порадьтеся зі своїм лікарем.

Як повідомляв Соцпортал, новорічні ялинки можуть бути небезпечними для здоров'я.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости