«План Маршала» для України – це цілком реальна перспектива, - експерт

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. «План Маршала» для України – це цілком реальна перспектива, - експерт
13:35, 07.04.17
Соцпортал

«В Європі багато хто вірить в те, що українські політики не тільки бажають, але й можуть провести важливі для держави реформи. В такій ситуації «План Маршала» для України – це цілком реальна перспектива», - про це під час 10-го Київського Безпекового Форуму, організованого Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну", заявив віце-президент парламенту Естоні Тааві Рийвас.

Естонський політик зазначив, що у нього є досвід проведення реформ і він добре знає, як це важко зробити в країні, яка знаходиться в стані миру. Проте Україна, в порівнянні з Естонією та більшістю країн Європи, знаходиться сьогодні в більш складному становищі. Вона змушена проводити важкі реформи в умовах війни. В ЄС це розуміють і впевнені, що Україні вдасться впоратись з цим завданням. Також там розуміють, що це буде важко, і що вони не будуть реалізовані швидко, але якщо ЄС буде впевнений в Україні і це переконання буде поширюватись, то Україна може розраховувати на його постійну і всеосяжну допомогу в цьому питанні.

Також естонський політик закликав українців постійно відмічати успіхи в реформувані держави.

«Коли ви маєте якісь перемоги в реформах, ви повинні їх відмічати і говорити максимально голосно про них. Навіть якщо вони незначні. Цим ви показуватиме всім, що ви дійсно працюєте в питанні реформування держави і що у вас в ньому є успіхи», – зазначив Тааві Рийвас.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости