Пес-інвалід, що бере участь у конкурсі, розчулив користувачів соцмережі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Пес-інвалід, що бере участь у конкурсі, розчулив користувачів соцмережі
12:01, 22.11.17
Соцпортал

До перемоги Чакові не вистачає 20 лайків.

Компанія HOME FOOD запустила конкурс "Зроби улюбленця зіркою". Ми запрошуємо ПІДТРИМАТИ ЧАКА у цьому конкурсі: можливо, популярність дозволить швидше знайти лікаря та кошти на необхідне лікування.

Головний приз - це розміщення фотографіі домашнього улюбленця чи розплідника на нашій продукціі, а саме на мішках корму HOME FOOD на грудень, а також, будь-який корм HOME FOOD вагою 8.5 кг в подарунок.

У конкурсі бере участь пес на ім'я Чак. Чак має свою сторінку у Фейсбуці, а також він - інвалід. У Чака вроджений кифосколиоз грудопоясничного відділу хребта в слідстві клиноподібної деформації тіла Th7 -позвонка, вторинний остеохондроз попереково-крижового відділу хребта, звуження спинномозкового каналу на рівні L7-S1, вторинна деформація грудної клітки.

Волонтер Михайло Корнійчук, що опікується Чаком, вірить у те, що песику можна допомогти. І зараз шукає для нього лікаря.

А Чак, тим часом вразив користувачій своєю життєрадісністю. За нього проголосувало уже 46 людей.У коментрях песику вважають швидкого одужання. Проте, для перемоги Чаку потрібно набрати якумога більше лайків. За словами Михайла, у деяких конкурсантів - уже більше 150 лайків.

Ми запрошуємо ПІДТРИМАТИ ЧАКА у цьому конкурсі: можливо, популярність дозволить швидше знайти лікаря та кошти на необхідне лікування

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости