Незрячого чоловіка не пустили в метро з собакою-поводирем

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Незрячого чоловіка не пустили в метро з собакою-поводирем
01:02, 03.04.17
Сегодня

На станції метро "Університет" стався інцидент. Співробітники ввечері не пустили в підземку незрячого пасажира Анатолія Варфоломеєва з собакою-поводирем по кличці Тайгер. Пес навчений, щоб супроводжувати господаря.

"Двоє співробітників метро у хамській формі, принижуючи мою честь та гідність, як людину з обмеженими можливостями, заборонили пересування по метро з собакою, що перешкоджало моїй поїздці додому", — розповів Анатолій. У підсумку він викликав поліцію, щоб написати заяву і йому довелося викликати таксі.

"О пів на першу ночі я був удома. Заплатив 110 грн. Така плата для незрячої людини за проїзд у метро з собакою-поводирем", — каже чоловік. Кияни обговорюють ситуацію в соцмережах. Люди задаються питанням, а чи вправі були відмовити в підземці незрячому пасажиру.

У метро кажуть, що діяли за інструкцією. "Незрячих пасажирів ми завжди супроводжуємо в метро. Перевозити дрібних тварин можна в спецпереносках, а от великих взагалі заборонено возити по ескалатору. Адже собака може поранити лапу, злякатися шуму і повестися неадекватно. І виключень тут бути не може. Собак кінологічних служб у нас завозять на станцію", — пояснили в метрополітені.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости