Ляшко розповів, що допоможе у формуванні фермерського бізнесу

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Ляшко розповів, що допоможе у формуванні фермерського бізнесу
17:32, 28.06.19
Сьогодні

Народний депутат Олег Ляшко висловив свою думку, щодо розвитку фермерства в Україні.

Міністерство аграрної політики і продовольства України вважає, що потрібно внести фермерські господарства до окремої групи оподаткування. Народний депутат України Олег Ляшко наполягає, щоб влада затвердила стратегію розвитку фермерського господарства. Про це повідомляє видавництво Сьогодні.

Олег Ляшко впевнений, що держава повинна забезпечити підтримку і допомогу вітчизняним фермерам у розвитку бізнесу. Депутат зазначає, що дотації допоможуть створити нові робочі місця, побудувати нові підприємства і придбати нову сільськогосподарську техніку вітчизняного виробництва за доступними цінами.

- Італійська, голландська, польська, американська... Немає тільки української (техніки)! А чому немає української? Тому що політика – продати землю замість того, щоб відновлювати виробництво, сільськогосподарське машинобудування, створювати робочі місця, розвивати нові технології. Нудно відроджувати село, тому що процвітаюче село – це процвітаюча Україна. А що потрібно для відновлення сільськогосподарського машинобудування? Державна підтримка. Наші люди не гірше можуть все це зробити, – сказав Ляшко під час візиту до с. Вовнянка на Київщині.

Всі новини економіки України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости