Франція обіграла Аргентину у матчі 1/8 фіналу Чемпіонату світу-2018

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Франція обіграла Аргентину у матчі 1/8 фіналу Чемпіонату світу-2018
20:55, 30.06.18
Новое время

Збірна Франції стала першим чвертьфіналістом чемпіонату світу-2018. Матч завершено з рахунком 4:3.

Про це пише "Новое время".

Рахунок в матчі був відкритий дуже швидко. Вже на 12-й хвилині Кіліан Мбаппе втік від оборони збірної Аргентини і впав у штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті, який реалізував Антуан Грізманн. Після голу збірна Франції продовжувала володіти ініціативою і була близька до збільшення переваги, але під завісу першого тайму відзначилися аргентинці - Анхель Ді Марія вразив ворота Уго Льоріса ударом здалеку.

На початку другого тайму аргентинці вийшли вперед. Після розіграшу штрафного Ліонель Мессі пробив по воротах, а Габріель Меркадо переправив м'яч в сітку. Французи тут же активізувалися і швидко відновили паритет - Бенжамен Павар філігранним ударом здалеку поцілив у дальній кут воріт.

Оборона Аргентини продовжувала діяти не дуже впевнено, чим скористалися французи. Протягом чотирьох хвилин Мбаппе оформив дубль і поставив команду Хорхе Сампаолі на межу прірви.

Аргентина намагалася повернутися гру, але відіграти один м'яч їй вдалося тільки в компенсований час: Мессі навісив, а Серхіо Агуеро випередив захисників і головою послав м'яч у сітку. На більше у аргентинців не вистачило часу.

Соцпортал повідомляв, стало відомо, хто стане переможцем ЧС з футболу.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости