​Фестиваль Ulichnaya Eda: цього літа буде все

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Фестиваль Ulichnaya Eda: цього літа буде все
23:30, 13.06.17
Соцпортал

23-25 червня фестиваль Ulichnaya Edaзмінить свій формат на літній. Він буде дуже насиченим і яскравим: Chinatown, prepartyз діджеями, водні гірки та басейни, безкоштовні послуги і сервіси в рамках «Ulichnaya Eda рекомендує», гонки на самокатах, дитячий косплей-парад, маса фотозон та інтерактивів, game-bar і багато іншого .

Почнемо з гастрономічних новин. Темою цього фестивалю стануть ягоди, та кожен учасник фуд-курта готує спеціальні страви з ними. Це будуть сміливі і несподівані смакові поєднання, тому приготуйтеся дивуватися. По-друге, вперше на фестивалі з'явиться Chinatown –квартал азіатської кухні. Тут багато дізнаються, що китайська кухня –це не тільки локшина і личинки.

Новий формат активностей «Ulichnaya Eda рекомендує» представить перелік безкоштовних сервісів, де гості зможуть взяти участь в розіграшах цінних подарунків, подорожей і навчальних майстер-класів та отримати ексклюзивні знижки на найкорисніші послуги міста.

На радість любителям пива всі дні будуть проходити змагання з Beer pong зі значним призовим фондом. Кому цього здасться мало, вперше гостем фестивалю стане знаменитий бар Barman Diktat. З його незвичайним асортиментом, авторськими коктейлями і майстерністю барменів вже знайомі практично всі тусовщики столиці.

І для геймерів теж є сюрприз: на території "Арт-заводу Платформа" відтепер кожного дня працює стаціонарний game-bar #GTSBAR. Dandy, Sega, PS-4, X-Box –всі ці задоволення в дні фестивалю будуть абсолютно безкоштовними! Для великих компаній буде також працювати кінотеатр під відкритим небом, величезна кількість настільних і спортивних ігор. Найбільш довгоочікуваними стануть звичайно ж водні розваги: гірка, бессейн для дорослих і для дітей, пінна дискотека, водні перестрілки і skimboard. А для тих, хто шукає собі компанію, з'явиться Вуличний Tinder.

Для батьків головним подарунком станедитяча зона, де можна зайняти дитину будь-якого віку на цілий день. Відтепер вона теж стане більше і цікавіше. Для немовлят буде обладнано зони для сповивання, годування і приготування дитячих сумішей. Для дорослішихбуде розвиваюча зона з роллер-дромом, табором індіанців, царством іграшок від "Будинок іграшок", картонним лабіринтом, ляльковим театром, майстер-класами, твистером, батутами, дитячим покером, кеш флоу, більярдом, доміно, Teen speak up, квестами і ребусами. Найбільш видовищними будуть брокант, парад костюмів персонажів з улюблених мультфільмів та перегони на самокатах. За посиланням mychempiony.com/rulles-kick-scooter вже зараз можна зареєструвати свого малюка на ці перегони.

І найголовніше: вікенд стане довшим! фестиваль Ulichnaya Eda тепер буде тривати не два, а три дні. О 16:00 в п'ятницю, 23-го червня, розпочнеться гучне і смачне препаті з діджеями. До речі, квитки на п'ятницю в передпродажу будуть коштувати дешевше: не 75, а 50 грн. У вихідні до виступів діджеїв додадуться живі колективи. Тому за фігуру можна бути спокійним: все з'їдені калорії розтануть в танцях!

Можна сміливо стверджувати, що всі соц мережі заполонять фотографії з цього фестивалю. До речі, до величезної кількості фотозоні додадуться ще й популярні фотографії-360°. Щоб не розгубитися у всьому цьому розмаїтті, шукайте волонтерів в футболках з написом "Я знаю все".

Билеты: concert.ua/ua/eventpage/ulichnaja-eda

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости