​7 причин, чому варто взяти участь у Legion Run

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​7 причин, чому варто взяти участь у Legion Run
14:00, 25.07.19
Соцпортал

Вже третій рік поспіль в Україні проводиться масштабна спортивна подія – забіг з перешкодами Legion Run.

Цього разу захід відбудеться 31 серпня на Трухановому острові у Києві. Кожного року Legion Run залучає тисячі учасників до нових перешкод та веселощів. Що ж робить цю подію такою цікавою для українців?

  • Legion Run – найбільший забіг із перешкодами у Південно-Східній Європі. Майже 40 тисяч людей з різних країн світу вже взяли участь у заходах Legion Run і ця кількість постійно зростає.
  • Legion Run – це не змагання. Тож, усі учасники отримують незабутні враження, скажений драйв та емоції. А ще – одне та фірмову футболку Legion Run.
  • Для участі у заході не обов’язково бути професійним спортсменом чи виснажливо тренуватися. Legion Run – це, перш за все, круті веселощі для дорослих. Де ще ви зможете потрощити автомобіль?
  • Усі перешкоди Legion Run спроектовані висококваліфікованими фахівцями цивільної інженерії з особливою увагою до деталей та дотриманням усіх правил безпеки. А протягом заходу душ і питна вода доступна для всіх учасників.
  • В Україні Legion Run відбувається вже 3-й рік поспіль. Перший забіг було організовано на Кіпрі у 2014 році. Формат започаткував колишній морський піхотинець із США Джейсон Беллор. Його надихнули традиції тренувань давньоримських легіонерів та сучасних американських солдат. І з того часу учасники Legion Run з 12 країн світу вже взяли участь у цихзаходах.
  • Глядачі можуть бути на території проведення Legion Run абсолютно безкоштовно. Організатори просять залишити домашніх тварин вдома. Адже невідомо, як вони відреагують на навколишній адреналін та бурхливі емоції.
  • Це неймовірний досвід проходження випробувань водою, багнюкою, висотою, глибиною… Це – команда, яка поруч, відчуття дружньої допомоги, драйв та шалені спогади.
- Ця подія – не тільки можливість випробувати себе на міцність, але і відступити від звичного життя. Наприклад, у Греції в нас марафон пробіг хлопець з інклюзивною особливістю, а найстаршому учаснику Кіпрського забігу 83 роки. Це ще раз доводить, що випробувати себе в забігу може будь-хто від 18 років. Адже в несподіваних умовах людина отримує нові відчуття і розуміння власних можливостей», – говорить СЕО Legion Run Івайло Матєв.

В Україні Legion Run відбудеться 31 серпня на Трухановому острові, в Києві. Зареєструватися на подію можна на офіційному сайті.

Всі новини спорту читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости