У Києві встановили танцювальний рекорд

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У Києві встановили танцювальний рекорд
22:36, 26.05.19

Встановлено новий танцювальний рекорд України - 1200 танцюристів виконали на Контрактовій площі під час щорічного Київського балу українську польку.

Серед учасників рекорду вихованці київського Центру реабілітації дітей з інвалідністю, діти з усієї України. Організатори Київського балу: Марина Ігнатуша, яка також є організатором віденських балів в Україні; захід відбувся за підтримки КМДА 25-26 травня. Учасників рекорду привітав заступник голови КМДА Валентин Мондріївський. Як відомо, щорічний Київський бал відбудеться 25-26 травня – на святкування дня міста. Перший Київський бал просто неба відбувся 1 червня 2018 року, під час заходу встановлено танцювальний рекорд України – 1 тисяча 32 дитини з усієї України одночасно виконали вальс.

Марина Ігнатуша: "Щорічний київський бал відкриває нові таланти, нових рекордсменів. Це найбільша наша мета. наш бальний комітет продовжує свою місію: ми поєднуємо бальні традиції Європи та України. Символічно, що кілька років поспіль саме у Києві, географічному центрі Європи, зустрічаються віденські та київські бали. Ми об’єднуємо усіх аматорів, професійних танцюристів, музикантів, співаків. І символічно, що на цій сцені, на цій площі зустрічаються знані українські та світові виконавці".

Організатори започаткували разом з партнерами чудову нагороду – звання «Почесний танцюючий киянин». Її вручила рекордсенам дебютантка віденського балу, президент фонду «Розвиток обдарованих дітей» Юлія Гершун.

Юлія Гершун: "Ми раді підтримати юних танцюристів, адже, дійсно, мрії повинні здійснюватись. А таланти потрібно розкривати, надавати можливість для їх реалізації. Власне, це і є найбільшою місією нашого фонду, тому ми підтримали ідею танцювального рекорду. Наш фонд підтримує обдарованих дітей, дозволяє займатись улюбленою справою, опановувати нові навички та сфери діяльності, долати труднощі та вірити у свої сили. Друзі, ви неймовірні", звернулась Юлія Гершун до учасників рекорду.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі. Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости