Основна версія: «Скляний» міст у Києві постраждав з-за вандалів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Основна версія: «Скляний» міст у Києві постраждав з-за вандалів
19:48, 26.05.19
радіосвобода

Пішохідно-велосіпедний міст у Києві, відкритий 25 травня, був сьогодні знову закритий. Тепер його перекрили через тріщину в склі, повідомляє поліція столиці України.

Новий пішохідно-велосипедний міст у Києві, який відкрили 25 травня, тимчасово частково перекрили через тріщину в склі, повідомляє поліція столиці України.

В поліції повідомили:

Обставини пошкодження скла встановлюються. Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Після ретельного огляду події буде надана правова кваліфікація. На час роботи експертів тимчасово обмежено рух на цій ділянці мосту. Просимо з розумінням поставитися до таких заходів.

Мер Києва Віталій Кличко висловив обурення через пошкодження мосту і заявив, що основна версія, яку розглядають, – акт вандалізму.

Кличко написав в соцмережі:

Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу скла(мосту). Розглядається версія того, що стріляли. Сказати, що я збентежено злий – це нічого не сказати! Я знаю, що є багато недоброзичливців того, що в Києві відбуваються позитивні зміни. Але такі диверсії – це кримінал. І будуть мати жорстку відповідь.

Його відкрили 25 травня; маршрут сягає від Володимирської гірки до Арки дружби народів. Будівництво мосту тривало 5 місяців.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі. Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости